Leuker leven? Leukere baan!

Wil je aan de slag maar weet je niet welke baan het beste bij je past? Dan is het misschien goed om eens rond te kijken op www.werkenbijschotgroep.nl hier vind je banen in de logistiek, schoonmaak, industrie. Naast deze drie branches hebben ze ook de mogelijkheid je een baan aan te bieden binnen de groenvoorziening, administratie, aanneming of isolatie tak.

Op deze manier is het mogelijk informatie in te winnen over de verschillende branches en samen met onze medewerkers te kijken welke branche en baan het beste bij jou past.

Ga je bijvoorbeeld in de logistiek aan de slag dan kom je terecht bij opdrachtgevers in de regio Rotterdam of Moerdijk. Je zorgt dagelijks voor het gehele logistieke proces en bent hier samen met je collega’s verantwoordelijk voor.

Wil je liever in de schoonmaak aan de slag omdat je, jezelf hier helemaal in thuis voelt? Dan ga je aan de slag in en rondom de Rotterdamse havens. Hier zitten onze grootste opdrachtgevers, en ook daar moet schoongemaakt worden. De schoonmaak is perfect voor iemand die flexibele werktijden wilt, want in de schoonmaak is het mogelijk diverse shifts te lopen.

Werken in de industrie is voor de echte harde werkers. Ben jij niet bang om vies te worden, je te bevinden op hoogte of in kleine ruimten? Dan ben jij die industriële topper die ieder bedrijf nodig heeft. Ben je in het bezit van je VCA diploma, dan kan je direct aan de slag. Moet je deze nog behalen? Geen probleem, bespreek met onze collega’s de mogelijkheden en plan na een kleine thuisstudie je examen in.