wat doen wij?

De DameswinkelLeovegas

Deze site werd gecreëerd met als doel vrouwen een handje te helpen met de informatie over de producten die op het internet te koop zijn. Sommigen artikelen zijn moeilijk om als vrouw zijnde aan te schaffen en andere zijn juist heel makkelijk. Op deze site helpen we vrouwen met thema´s die eigenlijk voor mannen bedoelt zijn en geven we hierover een duidelijk advies en over thema´s waar vrouwen wel vaak mee te maken krijgen beschrijven we een aantal beoordelingen over de websites waar u vertrouwd online kunt gaan kopen. Uiteraard zijn ook de mannen die gebruik willen maken van deze site ook van harte welkom een zullen we zonder twijfel ook voor hen wel wat in huis hebben.

Op dedameswinkel.nl beschrijven we een groot aantal van de meest gezochte artikelen die op het internet te vinden zijn en waar je op moet letten wanneer je van plan bent om hiervan een aankoop te doen. Niet alle websites zijn betrouwbaar en niet alle artikelen die aangeboden worden op het web zijn van hoogwaardige kwaliteit. Lees dus eerst even goed alle informatie over het artikel waar jij naar opzoek bent voordat je een aankoop gaat doen. Hier op dedameswinkel.nl zijn wij ervan overtuigd dat vrouwen net zo goed online kunnen kopen en verkopen als mannen en willen wij je daar graag bij helpen. Dagelijks plaatsen wij nieuwe posts met beschrijvingen over artikelen waar je misschien naar opzoek bent en is het dus verstandig om dedameswinkel.nl regelmatig in de gaten te houden.

Hieronder kun je direct een aantal tips van de meest verkochte artikelen vinden die op het internet aangeboden worden, maar je kunt het gewenste artikel natuurlijk ook op alfabetische volgorde onder het menu Artikelen vinden.

 

Isoleren

Ben jij een vrouw die graag geld bespaard op alles wat mogelijk is? Dan is het isoleren van je huis een goede start om maandelijks wat geld te kunnen besparen. Een spouwmuur, dak of vloerisolatie kan je veel geld besparen isolerenaan stookkosten. Tegenwoordig wil iedereen wel een paar euro extra opzij leggen voor andere dingen maar zijn de meeste mensen zich er niet van bewust dat dit heel goed mogelijk is door je huis te laten isoleren. Het is bewezen dat je in 3 tot 5 jaar de investering van de isolatie alweer dubbel en dik terugverdient hebt met daarnaast het voordeel van dat je de kou, vochtigheid en de tocht buitenshuis hebt gehouden. In de wintermanden kan een vloerisolatie heel prettig zijn laat staan een spouwmuur- of een dakisolatie.

Het isoleren van je huis betekent dat je in de winter lekker warm zit zonder je thermostaat omhoog te hoeven draaien en in de zomer lekker fris zit zonder een airconditioning nodig te hebben. Dit houd tevens in dat je minder geld uit gaat geven aan energiekosten en dat wanneer je een huis isoleert je ook nog eens een handje meehelpt aan het klimaat. Tegenwoordig zijn er nog een enorm groot aantal huizen die nog niet of niet goed geïsoleerd zijn en dat is jammer zowel voor degenen die het huis bewonen als voor het milieu.

Wanneer een woning niet geïsoleerd is verliest deze een enorme grote hoeveelheid warmte en waardoor het verbruik van gas voor de verwarming stijgt. Daarentegen een goed geïsoleerd huis geeft je de mogelijkheid om ruim 1600 euro er jaar op je energierekening te besparen en dat is natuurlijk toch maar weer mooi meegenomen. Bekijk of dat jou huis al geïsoleerd is of welke delen van het huis  al geïsoleerd zijn. Woon je in een huis dat nog niet geïsoleerd is? Dan raden wij je aan om een spouwmuur, dak en/of vloerisolatie te overwegen en te beginnen met het besparen op energiekosten. Hoge energiekosten betekent je geld de lucht in blazen en dat is uiteraard nooit verstandig.